Vestzakwandelgids 8

Voorne - Putten

 VOORNE - PUTTEN        
Deze gids biedt 5 gevarieerde wandelingen in een oerhistorisch stukje Nederland Wie op Voorne – Putten wandelt, komt tot de ontdekking dat het eiland meer is dan doorgangsgebied naar toeristisch Zeeland. Wandelen op Voorne-Putten is één grote verrassing. U wandelt door een breed scala aan Hollandse landschappen: strand, duin, bos, rivieren, kanalen, dijken én door polders met historische plaatsjes.
Het westen van Voorne wordt in beslag genomen door een belangrijk natuurgebied: Voornes Duin, met duinvalleien en een rijk vogelleven Aan de kust ontdek je de pracht van de duinen en in het binnenland merk je dat je op een eiland bent waar cultuur, natuur en geschiedenis hand in hand gaan. Voorne en Putten waren ooit afzonderlijke eilanden in het noordelijke gedeelte van de Hollandse rivierdelta. Voorne-Putten staat niet echt bekend als toeristische Topattractie of super wandelgebied. Maar als je verder kijkt dan je schoenneus lang is dan blijkt dat je er heerlijke wandelingen kunt maken. Dan zie je een eiland vol historie aan je oog voorbijtrekken. Dan ga je in Hellevoetsluis terug in de tijd van de legendarische Hollandse zeevaarders. Dan sta je in Oostvoorne en in Brielle oog in oog met de niet minder legendarische Jacoba van Beieren. Dan ontmoet je in Zuidland lepelaars en mogelijk een zeearend. En je kunt op bedevaart in Abbenbroek.
Kortom het is een eiland met een rijke geschiedenis en aantrekkelijke natuur.
Voorne–Putten is het ontdekken meer dan waard.

Vestzak wandelgids 8

Voorne - Putten
Print de Wandeling ABBENBROEK

 Voor de printkosten van 1 wandeling kunt u ook een Vestzakwandelgids met 5 wandelingen kopen!!!Naar huis


De gidsen kosten slechts € 2,50 per stuk.

Ze zijn verkrijgbaar bij:    Verkoopadressen VWG 

Bestellen kan ook  :             Bestelformulier

wandelgidsen op maat

Wandelaar.nl maakt ook wandelgidsen op maat. Bijvoorbeeld voor B&B, Vakantieparken, Hotels en Overheid.
Ons wandelgebied omvat heel Nederland.

Benieuwd?
 
info@wandelaar.nl

Onze CV is de wandelingen die we maakten.

Rondje Nederland 

De belevenissen met de vrienden, jan en René, zijn prachtig verwoord en verbeeld door vriend Jan. Samen hebben de vrienden, in de loop der jaren, Nederland doorkruist en middels de LAW's, vrijwel langs de grens, rond gewandeld. 

Al sinds 1992 hebben de vrienden ononderbroken ieder jaar 1 of meer wandelsessies mogen maken. Ze hebben geleefd, gelopen en gelachen.

Vriend Jan en zijn vrouw Hanneke hebben bovendien nog veel meer avonturen beleefd.
Beleef het mee op
Jan en Hanneke.

Geniet van het landschap,
bekijk de wereld vanuit het Bermperspectief.

maria-johanna