jan1    Rondje Nederland (met vrienden)            Naar huis

Deze wandelingen zijn beschreven door vriend Jan 

In 1992 begonnen Jan, René en Jaap een 'éénmalig' LAW avontuur. Het zouden een paar leuke dagen moeten worden.

Het Pieterpad stond nog in de kinderschoenen, wie had er ooit van gehoord? Het 'éénmalig' LAW avontuur duurt nog steeds voort.

Na de voltooiing van het Pieterpad en als 'tussendoortje' het Oeverloperpad besloten  René, Jan en Jaap, een rondje Nederland te gaan lopen. Natuurlijk niet aan één stuk... Drie, vier dagen zonder vrouw en kinderen is immers vaak lang genoeg! 
Een aantal LAW's zouden aan elkaar geknoopt worden en op den lange duur (ergens in 2014 of zo) moest het rondje voltooid gaan worden. In oktober 1998 startten we in Sluis met het Deltapad en in 2015 werd het beoogde doel, na 63 wandeldagen, bereikt.
http://www.vandrieldejong.nl/startpagina.htm

Pieterpad 

Inmiddels leven we 30 jaar later en de vrienden lopen nog steeds met elkaar.
Al deze wandelingen zijn beschreven door vriend Jan

Jaap, René en Jan wandelen al meer dan 25 jaar samen.
Na het Pieterpad en een rondje Nederland over diverse LAW's besloten ze hun eigen wandeling samen te stellen: slingerend door België langs zoveel mogelijk verschillende abdijen. Liefst die abdijen waar ook bier gebrouwen wordt.

Dit project van Thorn naar Sluis leeft bij de vrienden onder de naam VIA ABDYA.   http://www.vandrieldejong.nl/startpagina.htm
VIA ABDYA Deze wandeling is beschreven door vriend Jan
De wandeling startte in de herfst van 2016. Wanneer ze klaar zijn? Geen idee, maar dat zou zo maar weer eens 10 jaar kunnen duren. Dat geeft niks: wat in het (bier)vat zit verzuurt niet.Voor wie loopt vliegt de tijd