Vestzakwandelgids 5 Alblasserwaard

Molenlanden

Molenlanden

Het nog Groenere Hart van West Nederland. Dit  mooie gebied nodigt uit om te stappen. Groener krijgt u het niet: Vriendelijke dorpen, historische kerken, zeldzaam goed bewaarde en onderhouden molens, verlaten Tiendwegen. Ik zou niet weten, wat je meer zou willen om te wandelen. Wat zegt u 'Bergen'. Nee, dat klopt, de enige berg die je hier zult vinden is een hooiberg. Misschien een idee voor een lekker dutje onderweg.

 Neem de tijd. Maak de wandeling kort en de pauzes lang. En geniet van dit prachtige land in de zomerzon.Vestzak wandelgids 5

Alblasserwaard - Molenlanden
Print de Wandeling HOORNAAR

 Voor de printkosten van 1 wandeling kunt u ook een Vestzakwandelgids met 5 wandelingen kopen?Naar huisDe gidsen kosten slechts € 2,50 per stuk.

Ze zijn verkrijgbaar bij:    Verkoopadressen VWG 

Bestellen kan ook  :             Bestelformulier

wandelgidsen op maat

Wandelaar.nl maakt ook wandelgidsen op maat. Bijvoorbeeld voor B&B, Vakantieparken, Hotels en Overheid.
Ons wandelgebied omvat heel Nederland.

Benieuwd?
 
info@wandelaar.nl

Onze CV is de wandelingen die we maakten.

Rondje Nederland 

De belevenissen met de vrienden, jan en René, zijn prachtig verwoord en verbeeld door vriend Jan. Samen hebben de vrienden, in de loop der jaren, Nederland doorkruist en middels de LAW's, vrijwel langs de grens, rond gewandeld. 

Al sinds 1992 hebben de vrienden ononderbroken ieder jaar 1 of meer wandelsessies mogen maken. Ze hebben geleefd, gelopen en gelachen.

Vriend Jan en zijn vrouw Hanneke hebben bovendien nog veel meer avonturen beleefd.
Beleef het mee op
Jan en Hanneke.

Geniet van het landschap,
bekijk de wereld vanuit het Bermperspectief.

maria-johanna