Rondje Nederland (met vrienden)                         Naar huis
 
 In 1992 begonnen Jan, René en Jaap een 'éénmalig' LAW avontuur. Het zouden een paar leuke dagen moeten worden.

Het Pieterpad stond nog in de kinderschoenen, wie had er ooit van gehoord? Het 'éénmalig' LAW avontuur duurt nog steeds voort. Inmiddels leven we 25 jaar later. Ja we zijn volwassen geworden,  en de vrienden lopen nog steeds elk jaar met elkaar.

Al deze wandelingen zijn beschreven door vriend Jan 

 

Pieterpad 
Lingepad 
Oeverloperpad 

Na de voltooiing van het Pieterpad en als 'tussendoortje' het Oeverloperpad besloten  René, Jan en Jaap, een rondje Nederland te gaan lopen. Natuurlijk niet aan één stuk... Drie, vier dagen zonder vrouw en kinderen is immers vaak lang genoeg! 
Een aantal LAW's zouden aan elkaar geknoopt worden en op den lange duur (ergens in 2014 of zo) moest het rondje voltooid gaan worden. In oktober 1998 startten we in Sluis en in 2015 waren de vrienden terug in Sluis.

Bij ons rondje Nederland hebben we overigens ook beide takken van het Deltapad én de Afsluitdijk gelopen. (De afsluitdijk, dat was afzien!!)

Inmiddels zijn de vrienden aan nieuw avontuur begonnnen. De Via Abdya, een LAW langs alle bierbrouwende Abdijen in Belgie en Nederland. Ja, wandelen is een serieus vak.

Gelopen etappes tot nu toe:

Jan en Hanneke  hebben hun eigen site met nog veel meer belevenissen

Terug naar hikes in Nederland.

 

Voor wie loopt vliegt de tijd